Terug naar nieuwsbrief
 
 
 
'Op zoek naar de win-win-win'
 
 
  Barthjeu Ammerlaan (39) is verantwoordelijk voor de combi nieuwbouw aanleg in het verzorgingsgebied van Stedin. Sinds juli 2018 is hij lid van het dagelijks bestuur van Mijnaansluiting.nl. We gaan in gesprek over samenwerking in de combi's.

"Focus op combi nieuwbouw om de dienstverlening samen te verbeteren. Die uitdaging gingen we in 2018 aan in de combigebieden. Dat het mogelijk is om een 'win–win–win' -situatie te creëren, werd zichtbaar in het combigebied van Structin. Want door te focussen op één gezamenlijk resultaat ontstonden voordelen voor alle betrokken partijen: klant, netbeheerder en aannemer.

Het centraal stellen van de combi-aanvraag van de klant heeft mooie resultaten opgeleverd op het gebied van klanttevredenheid. We doorbraken silo's door met elkaar op één locatie te gaan werken. En in de eerste maanden van 2019 zien we dat de samenwerking verder intensiveert met nog meer vertrouwen. Zo werken we aan het ontdubbelen van werkzaamheden bij de ontwerptekening, het aanvragen van vergunningen en bodemonderzoek. Het zijn onderwerpen die de betrouwbaarheid naar onze klanten verbeteren en voor alle partijen in de keten besparingen opleveren binnen de eigen organisaties.

Een belangrijke pijler in de samenwerking is het uniforme landelijke governance model dat ontwikkeld is vanuit Mijnaansluiting.nl. De sturing vanuit de combi- en gebiedsmanagers zorgt ervoor dat we dagelijks een gezamenlijke focus hebben op de uitvoering van het werkpakket en het verbeteren van onze dienstverlening. In de tactische en strategische overleggen worden de resultaten en de forecast besproken voor de komende periode. Ook doorbreken we knelpunten die onze dienstverlening negatief beïnvloeden. We ervaren nu dat het governance model de samenwerking in de keten verder verbetert.

Wendbaar zijn en ons blijven aanpassen aan een veranderende klantvraag en omgeving is de uitdaging voor de komende jaren. Ik ben er van overtuigd dat we door samenwerking met elkaar (klant, netbeheerders en aannemers) in staat zijn deze uitdagingen aan te kunnen, zodat we steeds de gezamenlijke 'win-win-win' blijven creëren."
 
 
  Terug naar nieuwsbrief  
 
 
 
 
Informatie
 
Mijnaansluiting.nl
Netbeheerders per regio
Nieuws aanleveren
Klantenservice
 
Contact
 
 
 
 
 
Informatie
 
Mijnaansluiting.nl
Netbeheerders per regio
Nieuws aanleveren
 
Klantenservice
 
Contact