Terug naar nieuwsbrief
 
 
 
Flexival met Kennisarena kabels en leidingen
 
 
  Het COB en stichting Mijn Aansluiting hebben de afgelopen tijd samen verder geïnvesteerd in het operationeel maken van de Kennisarena kabels en leidingen. Het COB, gemeenten, netwerkbedrijven en aannemers zien het belang in van structurele samenwerking, en zijn daarom samen het programma 'Integrale ketensamenwerking in de ondergrond' gestart. De eerste concrete stap wordt gezamenlijke kennisontwikkeling binnen de kennisarena. Door het samenbrengen en afstemmen van projecten en initiatieven, kunnen we de totale opgave snel en efficiënt aanpakken.

Wil je meer weten over de Kennisarea, ga dan naar http://www.cob.nl/kennisarena.

Vorig jaar was Flexival-tv een groot succes en dat verwachten we ook van de komende editie. Op 22 april 2021 staat de Kennisarena kabels en leidingen centraal tijdens dit volledig digitale congres. Wat nu anders is dan vorig jaar, is dat er zóveel te vertellen is dat u gedurende de dag kunt kiezen uit 16 (!) inhoudelijke sessies.

Zoals gebruikelijk starten we (om 10.30 uur) met een plenaire uitzending, dit keer vanuit de COB-studio én het Archeon, waarin de Kennisarena centraal staat. U hoort over de plannen, lopende én nieuwe projecten, maar ook de ontwikkellijnen komen aan bod. Een tipje van de sluier: er komt een badhuisdebat waarin een nieuw ministerie van ruimtelijke ordening onderwerp van gesprek is. U hoort de meningen van Monique Arnolds (programmamanager implementatie Crisis- en herstelwet), Jannemarie de Jonge (rijksadviseur voor de fysieke leefomgeving) en Lindy Molenkamp (directeur beheer en uitvoering provincie Noord-Holland).

De middag is geheel voor de kennissessies; van omgevingswet, via algoritmen en gedrag om graafschade te voorkomen naar data. U kunt van bundelingstechnieken naar de NEN 7171-1 en weer door naar fabels en feiten, het komt allemaal voorbij. U komt toch ook? Ga voor het programma en aanmelden naar https://www.cob.nl/wat-doet-het-cob/activiteiten/flexival2021/
 
 
  Terug naar nieuwsbrief  
 
 
 
 
Informatie
 
Mijnaansluiting.nl
Nieuws aanleveren
Klantenservice
 
Contact
 
 
 
 
 
Informatie
 
Mijnaansluiting.nl
Nieuws aanleveren
 
Klantenservice
 
Contact