Terug naar nieuwsbrief
 
 
 
Aanbestedingskalender voor combi-contracten
 
 
  Samenwerken in combi's gaat op basis van heldere afspraken en contracten tussen partijen. Hieraan gaan complexe aanbestedingstrajecten vooraf. Om overlap in werkzaamheden te voorkomen en regionale afhankelijkheden af te stemmen, is er nu een landelijke kalender van aanbestedingen.

In drie combi's zijn aanbestedingstrajecten in voorbereiding of onderhanden en ook andere combi-organisaties gaan binnenkort aan de slag met aanbestedingstrajecten. Een groot aantal lopende contracten eindigt op hetzelfde moment. En nagenoeg alle contracten hebben als startdatum 1 januari. Dit levert druk op in de combi's en bij aannemers. En geeft een risico op verstoring van de productie in een groot gebied. Daarom heeft Mijnaansluiting.nl een aanbestedingskalender gemaakt. Let op: de combi-organisaties zijn en blijven verantwoordelijk voor de aanbestedingen.

Aanbesteden in vier fases
De fasering en doorlooptijden van aanbestedingstrajecten zijn voor alle combi-organisaties gelijk.

 
De kalender
Het Algemeen Bestuur van Mijnaansluiting.nl heeft onderstaande aanbestedingskalender vastgesteld. Voor het succes van deze aanbestedingskalender is het commitment van de aannemers om te verlengen randvoorwaardelijk.

 
Heb je vragen over de aanbestedingskalender, neem dan gerust contact op met Robbert Ephraim.
 
 
  Terug naar nieuwsbrief  
 
 
 
 
Informatie
 
Mijnaansluiting.nl
Netbeheerders per regio
Nieuws aanleveren
Klantenservice
 
Contact
 
 
 
 
 
Informatie
 
Mijnaansluiting.nl
Netbeheerders per regio
Nieuws aanleveren
 
Klantenservice
 
Contact